Openingstijden en wachttijden

Openingstijden

De praktijk is (online) open op maandagen, woensdagen en donderdagen van 9.00u tot 16.00u.

Ik ben met vakantie van 6 tot 20 juli, en 3 tm 9 augustus. De praktijk is in deze periode gesloten. Voor spoedeisende vragen of crisis kunt u terecht bij uw huisarts, of buiten kantoortijden bij de Spoedpost in het Spaarne Gasthuis: 023 – 224 25 26. Mijn collega psychotherapeut Jasper Blömer, tel. 06-29553156 is eventueel ook bereikbaar als achterwacht in mijn afwezigheid. 

Ik zal in overeenstemming met de richtlijn van de beroepsgroep weer live afspreken, wanneer we beiden geen klachten hebben. Wij zorgen voor extra hygiene maatregelen en we houden ons aan de voorschriften van het RIVM. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk de behandeling online te doen wanneer dat wenselijk is.

Wachttijden

  • Aanmeldingswachttijd*     :  meer dan 4 weken, gezien ook de vakantieperiode
  • Behandelingswachttijd** : geen (na een intake start de behandeling direct)*Dit is de wachttijd van het moment dat de patiënt contact opneemt met de zorgaanbieder voor een afspraak en de datum dat de intake plaatsvindt
    **Dit is de wachttijd vanaf het moment van intake tot aan de start van de behandeling

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Update: 22 juni 2020