Openingstijden en wachttijden

Openingstijden

De praktijk is open op maandagen, woensdagen en donderdagen van 9.00u tot 16.00u

Ik ben met vakantie van 18  t/m 28 juli. De twee weken erna ben ik alleen aanwezig op maandag en woensdag (29&31 juli, 5&7 augustus) vervolgens ben ik weg van 8 tot 26 augustus. De praktijk is in deze vakantieperiodes gesloten. Voor spoedeisende vragen of crisis kunt u terecht bij uw huisarts, of buiten kantoortijden bij de Spoedpost in het Spaarne Gasthuis: 023 – 224 25 26. Mijn collega GZ psycholoog Rozanne van Donkersgoed, tel 0629192659 is (uitsluitend bij noodsituaties) bereikbaar als achterwacht in mijn afwezigheid van 23 tm 27 juli en in de week van 19 tm 25 aug.

NB: er is sprake van een aanmeldstop; door drukte  en de zomervakantie waarin ik veel weg zal zijn, is er helaas geen plek voor nieuwe aanmeldingen. Ik hanteer geen wachtlijst. Wanneer er weer op enigszins redelijke termijn plek is, zal ik dat hier aangeven op mijn website. 

Wachttijden

  • Aanmeldingswachttijd*     : aanmeldstop
  • Behandelingswachttijd** :  nvt (na een intake start de behandeling direct)*Dit is de wachttijd van het moment dat de patiënt contact opneemt met de zorgaanbieder voor een afspraak en de datum dat de intake plaatsvindt
    **Dit is de wachttijd vanaf het moment van intake tot aan de start van de behandeling

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Update: 17 juli 2024