Voluit leven

Heb je last van stress, piekeren, onzekerheid, angsten, sombere momenten of slaapproblemen? En dat misschien zelfs al langere tijd, zonder dat allerlei inspanningen groot verschil hebben gemaakt? Wellicht kan deze ‘training in levenskunst’ dan wat voor je zijn.

We zullen een groepstraining aanbieden waarbij we werken met Mindfulness en acceptance and commitment therapy (ACT). Volgens de ACT hoort lijden bij het leven. Je kunt wél kijken hoe je met leed kunt omgaan, zodat je klachten je niet verhinderen om te doen wat je echt belangrijk vindt. Wij werken met de uitgewerkte methodiek van Voluit Leven, geschreven door Ernst Bohlmeijer en Monique Hulsbergen.

Voor wie?
Eigenlijk voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en ontwikkelen, beter wil kunnen omgaan met tegenslag in het leven, meer wil leren loslaten en zijn aandacht en tijd wil besteden aan wat echt belangrijk is. Het is geen psychologische behandeling maar een training.

Door wie?
Ik geef de groepstraining met Barbara Oomens de Ligt. We zijn beiden geregistreerd GZ-psycholoog en al jaren bekend met het werken met ACT.

Wanneer?:
In het najaar zal waarschijnlijk een groep starten.

Data: De data volgen nog.

Locatie?
De groep zal gegeven worden op de praktijk van Barbara in Heemstede, Heemsteedse Dreef 38.Aanmelden?

Stuur een mailtje naar info@vandevijver-psycholoog.nl of naar barbara@denieuwedreefpsychotherapie.nl. Wij nemen dan contact op!